ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ DS-252
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ DS-250
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ DS-256

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με πιστωτική κάρτα.

visa mastercard
                                 

                                                         

PDFΕκτύπωσηEmail

Αρθρωτή Μπάρα Τύπου U με 3 πόδια

Αρθρωτή Μπάρα Τύπου U PARK-AR580-D.
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
mpokias_ενισχυμενη-μπαριερα-apb-3l
ar-580-d_mpokias

Περιγραφή

Πτυσσόμενη μπάρα parking από γαλβανιζέ (electric zinc) χαλυβδοσωλήνα διαμέτρου Φ50mm με εξαιρετικά ενισχυμένες αρθρώσεις. Η μπάρα προστατεύει την θέση στάθμευσης σας ενώ έχει πόδι αντιστήριξης για μεγαλύτερη αντοχή και διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά για να κλειδώνει.

Μπάρα parking αυτοκινήτων Ιταλικής κατασκευής με ενσωματωμένη κλειδαριά ασφαλείας, εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής!

Μπάρα στάθμευσης αυτοκινήτων

 Διαθέτει ενσωματωμένη κλειδαριά η οποία προσαρμόζεται στο πόδι αντιστήριξης για να ασφαλίζει καθώς και 2 κόκκινες αντανακλαστικές ταινίες στο επάνω μέρος ώστε να γίνεται ευδιάκριτη από τους οδηγούς και τους διερχόμενους τη μέρα και τη νύχτα. Το χαρακτηριστικό όμως που την κάνει να διαφέρει από τις υπόλοιπες μπάρες parking της αγοράς είναι οι ειδικά διαμορφωμένες αρθρώσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά ενισχυμένες ώστε να αντέχουν ακόμα και σε πατήματα από ρόδες αυτοκινήτων.


Γενικά χαρακτηριστικά

Οι πτυσσόμενες μπαριέρες parking προστατεύουν τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων και ασφαλίζουν έναντι κλοπής το οχημά σας όταν έχετε παρκάρει. Αποτρέπουν το παρκάρισμα μπροστά από πόρτες που οδηγούν σε χώρους φόρτωσης εμπορευμάτων.
 
Ταυτόχρονα προστατεύουν το κτίριο από προσπάθειες διάρρηξης με τρακάρισμα της πόρτας. Με την μπάρα κατεβασμένη τα αυτοκίνητα και οι πεζοί διέρχονται ελεύθερα από πάνω τους.

Το πολύ μικρό ύψος που καταλαμβάνει στην θέση αυτή (λιγότερο από 6 cm) επιτρέπει την άνετη διέλευση και στα χαμηλότερα οχήματα. Δείτε στο παρακάτω σχήμα τις διαστάσεις της μπάρας.Οι μπάρες parking είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε μεγάλα πάρκινγκ (επαγγελματικά, επιχειρήσεων, πολυκαταστημάτων κλπ) όταν θέλουν να εξασφαλίσουν σε μόνιμους πελάτες τους ή σε στελέχη τους ότι κάποιες θέσεις στάθμευσης θα είναι πάντα διαθέσιμες. Οι δημοτικές αρχές μπορούν να πεζοδρομούν με τις μπάρες περιοδικά κάποιους χώρους επιτρέποντας την κυκλοφορία αυτοκινήτων μόνο σε συγκεκριμένες ώρες για εφοδιασμό των καταστημάτων.

Όταν χρειαστεί να μετακινηθεί κάποιο αυτοκίνητο οι μπάρες μπορούν εύκολα να ξεκλειδώσουν και να περιστραφούν στην οριζόντια θέση ανοίγοντας τον δρόμο και διευκολύνοντας την είσοδο και την έξοδο.


Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε τουριστικές περιοχές όπου η διαχείριση της κυκλοφορίας είναι δύσκολη και οι ανάγκες μεταβάλλονται συχνά. Οι αυτοκόλλητες κόκκινες ανακλαστικές ταινίες που είναι τοποθετημένες σε όλες τις αναδιπλούμενες μπάρες τις κάνουν ευδιάκριτες από μακριά. Είναι δυνατόν να τοποθετηθούν και κατά μήκος των πεζοδρομίων για να διαχωρίσουν με ασφάλεια την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Οι αντιπροσωπείες και εκθέσεις αυτοκινήτων μπορούν με τις μπάρες να προστατέψουν τις θέσεις πάρκινγκ αλλά και τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν σε αυτές.

Η μπάρα είναι συσκευασμένη σε χαρτοκιβώτιο για εύκολη και άνετη μεταφορά.
 
Στην ουσία πρόκειται για τον απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο για να εξασφαλίσετε ότι η ιδιωτική σας θέση στάθμευσης έξω από το σπίτι ή το κατάστημά σας θα είναι πάντα διαθέσιμη. Κατάλληλες για:

  • Θέσεις Φόρτωσης
  • Βιομηχανία
  • Πάρκινγκ
  • Δημοτικοί χώροι
  • Ιδιωτικά γκαράζ
  • Ξενοδοχεια
  • Χωροι εκδηλώσεων
  • Θέσεις αναπήρων

Διαστάσεις μπάρας

μπαρα με κλειδαρια

 

IP : 19018

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.
19018