ΒΑΛΙΤΣΑ FLEX (516236) + ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

ΒΑΛΙΤΣΑ FLEX (516236) + ΕΞΤΡΑ ΔΩΡΟ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ USB

RUPES LE 71TC ΤΡΙΒΕΙΟ ΧΟΥΦΤΑΣ

RUPES LE 71TC ΤΡΙΒΕΙΟ ΧΟΥΦΤΑΣ

RUPES LK900 E ΑΛΟΙΦΑΔΟΡΟΣ BIG FOOT

Κανονική τιμή 950,00 € Ειδική Τιμή 712,00 €

BIGFOOT Mille προσφέρει ισχυρή αφαίρεση ελαττωμάτων, ευελιξία και σταθερή απόδοση σε ένα εργονομικό πακέτο σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση του χειριστή και την αποτελεσματικότητα της εργασίας.

SKU
66052
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Έκκεντρος αλοιφαδόρος ρεύματος της εταιρείας Rupes με ισχύ 900W και μήκος καλωδίου 9m. Ενδείκνυται για ερασιτεχνική χρήση και είναι ιδανικό για γυάλισμα, κέρωμα, διόρθωση γρατζουνιών και αφαίρεση σκουριάς από τις επιφάνειες. Έχει δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας έως 535rpm, ώστε να τη ρυθμίζετε ανάλογα με την εργασία που έχετε να κάνετε. Η βάση του έχει διάμετρο 150mm, δονείται και περιστρέφεται ταυτόχρονα με εκκεντρότητα 5mm. Αυτές οι τυχαίες κινήσεις της βάσης λόγω εκκεντρότητας εμποδίζουν την ανάπτυξη των υψηλών θερμοκρασιών με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος να καεί το βερνίκι και να γίνει ζημιά. Η συσκευασία περιλαμβάνει μαλακή θήκη για εύκολη μεταφορά.

Συμμετέχοντας στην οικογένεια εργαλείων BIGFOOT για να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ περιστροφικών και ελεύθερων περιστρεφόμενων τροχιακών στιλβωτών, το Mille παρέχει ισορροπία ισχύος, εργονομία και ικανότητα για χειριστές που επιθυμούν λύση με γρανάζια. Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα νέων, καινοτόμων χαρακτηριστικών καθώς και μια επαναστατική δεξιόστροφη περιστροφική κίνηση.

ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ:

η πλάκα στήριξης ακολουθεί μια τροχιά (το εύρος της οποίας εξαρτάται από την απόσταση μεταξύ του άξονα περιστροφής του κινητήριου άξονα και του κεντρικού άξονα του δίσκου του ρότορα) και ταυτόχρονα περιορίζεται να περιστρέφεται γύρω από τον δικό της κεντρικό άξονα (συνήθως οφείλεται με τη συμπερίληψη ενός γραναζιού). Ο αριθμός των τροχιών σε κάθε περιστροφή του δίσκου είναι πάντα σταθερός και εξαρτάται από τις παραμέτρους του
το γρανάζι που χρησιμοποιείται. Η κίνηση του γραναζιού είναι πιο επιθετική στις επιφάνειες σε σχέση με την τυχαία τροχιακή κίνηση και δημιουργεί γενικά υψηλότερο επίπεδο δόνησης.


ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ
Το BIGFOOT Mille χρησιμοποιεί έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτροκινητήρα, που αναπτύχθηκε από την RUPES. Αυτός ο σχεδιασμός επιτρέπει μια δεξιόστροφη περιστροφική κίνηση που μεταφράζεται σε αυξημένα επίπεδα ελέγχου και άνεσης για τον χειριστή. Τα ανταγωνιστικά εργαλεία διαθέτουν αριστερόστροφη κίνηση που μπορεί να αυξήσει την ανεπιθύμητη πλευρική κίνηση και να προκαλέσει κόπωση στον χειριστή.


9 ΜΕΤΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
Το νέο εξαιρετικά μακρύ καλώδιο Heavy Duty 9mt μετράται για να παρέχει μέγιστη ισχύ στο γυαλιστικό για ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία. Το μακρύτερο καλώδιο εξοικονομεί χρόνο, βήματα και ενοχλήσεις, καθώς ο χρήστης δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί πρόσθετα καλώδια επέκτασης όταν γυαλίζει γύρω από ένα αυτοκίνητο.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Μια ολοκαίνουργια μεταβλητή ταχεία κλήση παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής ταχυτήτων για συγκεκριμένες εφαρμογές. Ο επιλογέας διαθέτει μεγαλύτερους αριθμούς, αίσθηση κλικ για να υποδεικνύει αλλαγές ταχύτητας και είναι τοποθετημένος για εύκολη ρύθμιση κατά τη διαδικασία γυαλίσματος.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΚΑΝΔΙΣΤΗΣ
Προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο ελέγχου, το Mille περιλαμβάνει μια προοδευτική σκανδάλη. Αυτή η νέα σχεδίαση σκανδάλης λειτουργεί ως γκάζι επιτρέποντας στον χειριστή να ελέγχει τις ταχύτητες εντός του εύρους του καντράν για να προσφέρει την ακριβή επιθυμητή ταχύτητα και να προσαρμόζει γρήγορα όπως χρειάζεται.


ΔΙΠΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΑΣΤΙΧΟΥ
Κάθε πτυχή του Mille έχει ληφθεί υπόψη στο σχεδιασμό, ακόμη και όταν το εργαλείο δεν χρησιμοποιείται. Δύο λαστιχένια στηρίγματα είναι τοποθετημένα στο σώμα του μηχανήματος για να το κρατούν σταθερό όταν ακουμπάτε σε τραπέζι ή καρότσι.

Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία Ρεύματος

Ισχύς 900 W
Μήκος Καλωδίου 9 m

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Μέγιστη Ταχύτητα Μοτέρ 535 rpm
Ρύθμιση Ταχύτητας   Ναι
Μέγιστη Διάμετρος Δίσκου  150 mm
Έκκεντρο 
Εκκεντρότητα  5 mm
Βάρος (Καθαρό)   2800 gr


Έξτρα
Βαλιτσάκι Μεταφοράς ΠΕΡΙΕΧΕΙ

 • RUPES LK900 E αλοιφαδόρος

   

 • Τσάντα εργαλείων BIGFOOT (9.Z999/BF)

   

 • Γυαλιστικό D-A COARSE 250ml (9.BGACOARSE)

   

 • Γυαλιστικό D-A FINE 250ml(9.BGAFINE)

   

 • UNO PROTECT One-Step Polish & Sealant 250ml(9.PROTECT)

   

 • D-A Χοντρό αφρολέξ γυαλίσματος μπλε Ø130-150mm - Ø5”-6”(9 .BG150H)

   

 • Αφρολέξ γυαλίσματος κιτρινο D-A FINE Ø130-150mm - Ø5”-6”(9.BG150M)

   

 • Αφρολέξ γυαλίσματος μάλλινο μπλε CARSE Ø130-145mm (9.BW150H)

   

 • Αφρολέξ γυαλίσματος μάλλινο κιτρινο FINE Ø130-145mm (9.BW150M)

   

 • Νύχι BIGFOOT (9.BF7001)

   

 • Πανί μικροϊνών Μπλε (9.BF9050)

   

 • Πανί μικροϊνών κίτρινο (9.BF9060)

   

 • Πανί μικροϊνών Λευκό (9.BF9070)

   

 • Πίσω μαξιλάρι Ø125mm - Ø5"(980.037)

   

 • Πίσω μαξιλάρι Ø150mm - Ø6"(981.089)

 

 • RUPES 9.Z868 ποδιά εργασίας γυαλίσματος  BIGFOOT

 

Περισσότερες Πληροφορίες
Πακέτα Προϊόντων ΣΕΤ
Παροχή Ενέργειας Πρίζας