Α. Αποστολή στην Αθήνα με courier ή δικά μας μέσα


Η αποστολή εντός Αττικής είναι ΔΩΡΕΑΝ με ελάχιστη παραγγελία 200€ και βάρος μικρότερο των 10Kg.
Για παραγγελίες χαμηλότερης αξίας θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής 5€. Δυνατότητα αντικαταβολής (2€), ισχύει μόνο για ποσά μέχρι 100€
Η αποστολή για τους δήμους Γλυφάδας- Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, Κρωπίας είναι ΔΩΡΕΑΝ με ελάχιστη παραγγελία 100€ . Για παραγγελίες χαμηλότερης αξίας θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής 5€. Δυνατότητα αντικαταβολής (2€), ισχύει μόνο για ποσά μέχρι 100€


Β. Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς courier


Η εταιρεία μας μπορεί να σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier (SPEEDEX). Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας σας, εκτός από νησιά και ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως τις 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Πίνακας χρεώσεων ταχυμεταφοράς για όλη την Ελλάδα:

1. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ 5€ μέχρι 4 κιλά βάρος. Αντικαταβολή +2,00€
Για κάθε επιπλέον κιλό +1,00€

2. ΓΙΑ ΧΕΡΣΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ 5€ μέχρι 4 κιλά βάρος. Αντικαταβολή +2,00€
Για κάθε επιπλέον κιλό +1,00€

3. ΓΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ 5€ μέχρι 4 κιλά βάρος.
Για κάθε επιπλέον κιλό 1,20€

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν ισχύουν για συγκεκριμένες δυσπρόσιτες περιοχές, σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω συνεννόηση.


Γ. Αποστολή με συμβατική μεταφορική εταιρεία


Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές προκειμένου να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση του κόστους αποστολής. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το μέσο κόστος αποστολής ανέρχεται στα 8,00€. Τα δωρεάν μεταφορικά για ογκώδη δέματα για περιοχές εκτός Αττικής ισχύουν υπό προϋποθέσεις προορισμού, ύπαρξης μεταφορικών εταιρειών, δυσπρόσιτων περιοχών, ανάγκης μεταφόρτωσης.

Σημείωση 1: Ενδέχεται η παραλαβή των προϊόντων να πρέπει να γίνει με την μετάβαση σας στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας, αυτό εξαρτάται από τη μεταφορική εταιρεία και την διεύθυνσή σας.

Σημείωση 2: Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με μεταφορική αν η ίδια η μεταφορική το αρνείται.

Σημείωση 3: Η παράδοση με μεταφορική μας περιορίζει στην παράδοση των εμπορευμάτων μέχρι το ισόγειο και όχι σε όροφο.
Φυσικά μπορούμε να παραδώσουμε τη παραγγελία σας στη μεταφορική εταιρεία που εσείς συνεργάζεστε με χρέωση των εξόδων απευθείας σε εσάς.
Όταν η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μεταφορική εταιρεία, η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται αποκλειστικά με τη κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας ή με ηλεκτρονική πληρωμή και όχι με αντικαταβολή.
Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής και τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών.
Σε περίπτωση επιλογής κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ποσό να κατατεθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραγγελίας, διαφορετικά το σύστημα ακυρώνει αυτόματα την παραγγελία.


Δ. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ΜΠΟΚΙΑΣ Building Solutions.
Θα πρέπει πρώτα να έχετε λάβει ειδοποίηση παραλαβής από εμάς είτε τηλεφωνικά είτε με SMS ή e-mail για την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Η εταιρία μας δεν δύναται να κρατήσει την παραγγελία σας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών από την στιγμή που λάβατε την ειδοποίηση παραλαβής από εμάς. Ως αποτέλεσμα η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα και σε περίπτωση που έχει προηγηθεί ηλεκτρονική κατάθεση θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον ίδιο λογαριασμό.


Ώρες παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα:


Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-16:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8971105
E-mail: info @ mpokias.gr
Facebook: facebook.com/Mpokias


Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής